Prodaja sadnica marelica

Sorte su prikazane po redu zriobe, a vrijeme zriobe i ostale osobine možete pronaći u opisu.

U slučaju namjere podizanja većeg nasada marelica moguće je naručiti proizvodnju sadnica s tim da se narudžba mora napraviti 2 godine unaprijed.

Detalji o trenutnoj ponudi istaknuti su na naslovnici, a na pitanja u vezi ponude i prodaje, te narudžbi za proizvodnju sadnica rado ćemo odgovoriti – nazovite nas ili pošaljite mail.

aurora Aurora
Porijeklo: Italija. Dozrijevanje: sredinom mjeseca lipnja. Stablo je bujnog rasta raširene krošnje, rodi redovito i obilno. Plod je srednje veličine, okruglasta oblika. Kožica ploda je u temeljne žuto-narančaste boje, a preko nje se na oko 20 do 30% površine razvija lijepo crvenilo te hrđaste točkice. Meso ploda je narančaste boje, srednje čvrsto, vrlo slatko, blago kiselkasto, dobra okusa. Plodovi se mogu koristiti u svježem stanju i za preradu
carmen top Carmen Top
Porijeklo: SAD (Kalifornija). Dozrijevanje: II dekada mjeseca lipnja. Stablo je bujog rasta i dobre rodnosti. Plodovi su krupni, glatki, okruglastog oblika, žuto-narančaste boje. Okus je dobar, ali malo kiselkast. Plodovi se koriste za svježu potrošnju. Prinosi su redoviti i stalni.
bergerone Bergerone
Porijeklo: Francuska. Dozrijevanje: sredinom mjeseca srpnja.Stabla su srednje do jake bujnosti, visoke rodnosti. Plod je srednje veličine okruglasto-duguljastog oblika. Kožica ploda je temeljne svjetlo-narančaste boje prekrivene crvenom na 30-40% površine. Meso ploda je žute boje, aromatično, slatko, blago kiselo i umjereno sočno.
mandula Mandula
Dozrijevanje: druga dekada srpnja. Oblik je bademast, narančasto-žuta s blagim crvenilom, meso je narančasto-žuto, tvrdo i ukusno. Težina: 55-60 gr. Oprašivači: Madžarska najbolja