Narudžba sadnica

Primamo narudžbe za namjensku proizvodnju sadnica trešanja na podlozi Gisela 5a i Ma X Ma 14, cijepljenih sortama po želji kupaca investitora.

GISSELA 5A

Gissela 5a je pogodnija za uzgoj trešanja na kiselim tlima u kontinentu Hrvatske, dok je Ma X Ma 14 namjenjena uzgoju na lužnatim tlima Dalmacije, Hrvatskog primorja i Istre, te u kontinentalnim dijelovima gdje je tlo takvih karakteristika, kao npr. dijelovi Plješivice pored Jastrebarskog, pojedinim podru?jima Sv. Ivana Zeline, u okolici Osijeka i dijelovima Baranje.

Nudimo veliki broj sorti koje se razlikuju prema vremenu zriobe. Burlat, kao nulta sorta u kontinentalnim uvjetima Hrvatske dozrijeva od 20-25 svibnja.

Rezervacije sadnica trešanja za sezonu sadnje u jesen tekuće godine i u zimu – proljeće sljedeće godine primamo do početka kolovoza tekuće godine.

Narudžbe za namjensku proizvodnju sadnica cijepljenih sortama po želji investitora za sezonu sadnje u jesen sljedeće godine i u zimu – proljeće godine nakon toga primamo najkasnije do početka kolovoza tekuće godine.

Napomena: u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta – duga zima i kratko proljeće – sadnice pohranjujemo u hladnjaču čime se odgađa vegetacija, te se mogu saditi do kraja svibnja.