“ZG TREŠNJA” POSTAJE BRAND

U ponedjeljak 20. travnja 2015. u posjeti Udruzi “ZG TREŠNJA” na plantaži trešanja u Majkovcu bila je euro zastupnica gospođa Marijana Petir. Upoznali smo je sa izradom robne marke-branda “ZG TREŠNJA” koji će biti proglašen u svibnju. Brand “ZG TREŠNJA” će okupiti grupu proizvođača kojima je cilj zajedničkim nastupom na tržištu osigurati dobar plasman svojih kvalitetnih trešanja, a njegovo proglašenje se očekuje u svibnju ove godine. FB_IMG_1429877070524

Na slici je gđa Marijana Petir zastupnica iz Republike Hrvatske u Eurepskom parlamentu i članica parlamentarnog odbora za poljoprivredu EU, pročelnica Ureda za poljoprivredu Zagrebačke županije gospođa Gordana Županc i predsjednica HSS-a Sv. Ivana Zeline gospođa doktorica Štefica Kamenarić, a razumije se 😉 da je muškarac koji pokazuje trešnju u cvatu trima ženama vlasnik plantaže i nositelj OPG-a Zlatan Kljaković Gašpić, dipl. ing. agronomije.

petir
Druga slika je gđa. Marijana Petir i Prof. dr. sc. Damir Kovačić sa Zavoda za marketing u poljoprivredi Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Profesor sa svojom ekipom u suradnji sa Prof. dr. sc. Zlatkom Čmelikom sa Zavoda za voćarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu radi na izradi robne marke  odnosno BRANDA “ZG TREŠNJA”.


Večernji

Marijana Petir